YPSILON DANCE ART

Wij zijn een jonge en enthousiaste danscompagnie te BREE onder gebracht in een feitelijke vereniging. Onze danslessen richten zich op jazz, lyrical en moderne dans. We streven naar kwalitatieve danslessen waarbij klassieke en moderne danstechnieken, expressie en muzikaliteit centraal staan. We hebben ook een selectiewerking waarbij we samen met de dansers werken om hun talent ten volle te ontplooien. Deze selectie dansgroepen nemen ook regelmatig deel aan wedstrijden. Een ander onderdeel van onze danscompagnie zijn de technieklessen waarbij we ons focussen op de technieken, ritme en lichaamsgebruik, zodat onze dansers een brede waaier krijgen aan dansante ervaringen. Heb jij zin om een YPSILON Dance Artist te worden, neem dan zeker contact op via ypsilon.dance.art@gmail.com!

Tot op de dansvloer! 

 

YENTL VANDEURZEN

Artistiek directeur - Choreografe

Met 26 jaar danservaring in jazz, lyrical en moderne dans en 19 jaar ervaring als dansdocente, heeft deze choreografe heel wat te bieden. Na haar master in vrije kunsten heeft Yentl een postgraduaat dance intructor behaalt aan XIOS Hogeschool Limburg.

Door steeds weer bij te leren bij choreografen als Isabelle Beernaert, Laurent Flament, Jenifer Regidor, Tamara Bilkova, Stefano Guiliano, Elke Vandeneede, Marc Bogaert, Marleen Janssen en zoveel meer, daagt ze haarzelf steeds opnieuw uit om innovatief uit de hoek te komen en nieuwe technieken aan te leren.

 

Na vele mooie jaren les te geven bij de KKBT en Fedes VZW, waar ze met haar groepen talrijke titels behaalde, gaat ze nu eindelijk haar droom achterna met YPSILON DANCE ART!